Viënna Mollers

Viënna Mollers

Viënna Mollers

 Ik word er blij van om mijn hart te volgen, mijn zielsmissie te leven en met plezier, enthousiasme, passie en gemak met het leven mee te stromen in overvloed en ik help anderen heel graag om dit ook te doen. Dit doe ik (als therapeut en ervaringsdeskundige) d.m.v. energetische behandelingen (Access Bars, Soul Body Fusion, Usui & Kundalini Reiki, Star Magic Healing, Quantum Hypnose en Kundalini activaties, opleidingen (Access Bars, Soul Body Fusion, Usui & Kundalini Reiki, Soundhealing), Soundhealing sessies en klankreizen, coaching en reading. Ik maak ook dankbaar gebruik van kristallen, lichttaal, de Ankh en etherische oliën.

 

Workshop

Het woord Kundalini is Sanskriet en betekent letterlijk ’opgerolde’. Volgens oude geschriften ligt Kundalini energie, ook wel levensenergie genoemd, als een opgerolde slang te slapen aan de basis van onze wervelkolom. Als de energie ontwaakt, stijgt zij door de chakra’s omhoog naar de kruin. Doordat het door alle chakra’s heen gaat, zorgt Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak. Vervolgens dient deze energie ook weer omlaag te gaan. Deze neerwaartse beweging is minstens net zo belangrijk aangezien deze zorgt voor het gronden van kosmische energie.

Een Kundalini ontwaken is een levens-veranderend spiritueel ontwaken dat diepgaande veranderingen in het bewustzijn teweegbrengt. Als deze energie geactiveerd is, reist ze langs de ruggengraat omhoog naar de kruin van het hoofd, waar ze vele weldaden kan brengen, waaronder: Verbeterde mentale helderheid en focus, Grotere helderheid van denken, Een dieper begrip van spirituele begrippen, Verhoogde creativiteit, Verhoogde intuïtieve vermogens, Grotere verbinding met het goddelijke. Een Kundalini ontwaken is niet iets wat onmiddellijk gebeurt en zal geleidelijk gebeuren, afhankelijk van je vroegere ervaringen. Het is een geleidelijk proces dat zich in de loop van de tijd voltrekt als het individu zich begint open te stellen voor hogere niveaus van bewustzijn. Laat je controle maar los, geef je over, dan doet je lichaam de rest.

Een Kundalini activatie kickstart jouw herinnering aan heelheid, creatiekracht en verbinding met de bron van het leven. Herstel jouw toegang tot vreugde, sprankelende levensenergie en je volledige potentieel zijn met Kundalini energie: voor leven en flow vanuit je essentie en hart!

 

 Sound Healing heeft bepaalde trillingen die een helende werking hebben op lichaam en geest. Om de helende werking te bereiken, worden er verschillende instrumenten gebruikt. Deze muziekinstrumenten zorgen ervoor dat je lichaam in een zogenaamde meditatieve staat komt. Het bijzondere is dat Sound Healing niet alleen klinkt door je oren, maar binnenkomt in elke cel van je lichaam.


Sound Healing kan bijdragen om:
Stress te verlagen,
Meer rust te ervaren in je hoofd,
Je beter te kunnen concentreren,
Contact te maken met je intuïtie,
Rust en vrede te ervaren in je lichaam en geest.

 

Heb je het gevoel dat je ziel en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd?
Leef je op de automatische piloot?
Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar weet je niet hoe je dat kunt bereiken? Vlucht je weg in je werk of in een verslaving? Ben je niet goed geaard?

Door teleurstellingen, pijn en trauma's in het leven zijn wij grotendeels afgesneden van onze ziel.
Ons lichaam hobbelt dan verder zonder de volledige aanwezigheid en de kracht van de ziel.
We leven ons leven dan vaak (onbemerkt) maar half en zijn niet in staat om welbehagen, gezondheid en overvloed te manifesteren terwijl dat ons geboorterecht is.
We kunnen onze ziel niet (volledig) in ons fysieke lichaam brengen.
Dit komt veelal doordat de frequenties ervan niet (meer) op elkaar afgestemd zijn en hierdoor kunnen we conflict of weerstand ervaren.

Stel je eens voor hoe het zou voelen als je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam zoals het bedoeld is. Dat je ziel en je lichaam weer volledig samen zijn gevoegd?
Wanneer meer van onze ziel is versmolten met onze cellen brengt dit een verandering teweeg.
Het wordt het beginpunt voor een nieuwe werkelijkheid, waarin geluk, gezondheid, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen. Je herinnert je je heelheid. Er worden gebeurtenissen in gang gezet die wonderbaarlijk kunnen lijken. Veranderingen die, uit een puur fysiek standpunt gezien, onmogelijk lijken of enorme inspanning of tijd zouden vergen, kunnen ogenblikkelijk plaatsvinden wanneer je ziel beschikbaar is om het werk te doen. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, heb je een onovertroffen scheppende kracht.

 

Meer

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01