Hylke Bonnema looking forward to Rise•UP

Hylke Bonnema

Hylke onderzoekt dat wat zich aandient bij mensen in een opstelling, en nodigt uit om dat helemaal aan te gaan. Door zijn energie word je meteen voor 100% geconfronteerd met je eigen proces. Hij gaat bij je op zoek naar het verborgen potentieel en rust niet voordat het naar boven mag komen.

 Hylke Bonnema (1974) is van huis uit psycholoog. Al tijdens zijn studie kwam hij in contact met het systemische werk van Bert Hellinger – de grondlegger van het Systemische Werk – en volgde intensieve trainingen bij hem. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een expert in familieopstellingen. Hij werkt in verschillende leiderschaps- en organisatie-ontwikkelingstrajecten en maakt reizen met leiders in de natuur, om daar de inspiratie te vinden om klanten en de wereld te dienen vanuit hun natuurlijke bezieling.

 

Workshop

 Ontdek verborgen kracht liefde en wijsheid met behulp van familieopstellingen. Oude technieken in een modern jasje om diep inzicht en transformatie mogelijk te maken in jezelf en je patronen. Vele traditionele natuurvolkeren maakten hier gebruik van. 

Het gaat over verantwoordelijkheid nemen voor ons verhaal en waar het vandaag komt uit het verleden. De essentie is dat we leren zien hoe het verleden ons gedrag creëert en door het verleden bewust te worden krijgen we de mogelijkheid in het heden onze toekomst te scheppen. Hoe kunnen we terugkomen bij onszelf en elkaar. En een liefdevolle bijdrage leveren aan een betere wereld.

Er zullen 3 workshops zijn, in elke workshop zullen we gaan werken met kleine groepjes waarin iedereen zijn of haar eigen opstelling krijgt.
Workshop 1: Contact met jezelf, je lijf en gevoel
Workshop 2: Relaties liefde & intimiteit
Workshop 3: Roeping, leiderschap & manifestatieMeer

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01