Rise•UP organisation cover
Rise•UP organisation cover
Image

About

RiseUP is een meerdaags conscious zomerfestival. 

Het festival biedt een liefdevolle ervaring, met programma onderdelen voor volwassenen en kids van alle leeftijden. 

 

RiseUP heeft haar wortels in het mooie OpenUP festival; verbinding, transformatie en ontspanning gaan hand in hand. Overdag zijn twee workshop rondes: “Betover jezelf” in de ochtend en “Betover elkaar" in de middag. De avonden beleven we samen met concerten, cacao ceremonies en Ecstatic Dance. 

 

Iedere dag zijn er twee momenten waarbij het totale festival zich met elkaar verbindt; de dagopening en de avond opening. Gedurende de hele dag en avond kan je chillen in de lounge met akoestische optredens en in de wellness area met sauna en hottubs. 

 

We maken het feest compleet met dagelijks drie rijke en verrassende vegetarische maaltijden van conscious top-chef Conan Luidens. 

 

Het RiseUP ticket is inclusief het hele programma, de maaltijden, de wellness en verblijf op de camping op het festivalterrein. Mocht je liever een bed op een kamer hebben, of met je eigen camper komen, kan je daar aanvullende tickets voor bestellen. De tickets zijn voor vijf dagen, er zijn geen tickets voor losse dagen of onderdelen. 


Welkom!

 

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01