Image
Image

UPfonds

bijdrage uit het UP-fonds?

 

Specifiek voor mensen die graag naar het festival willen, maar voor wie het financieel niet volledig haalbaar is, bestaat het UP-fonds. In onderstaand formulier kan je aangeven wat de gewenste bijdrage vanuit het UP-fonds zou zijn om -alleen of met je gezin- naar het festival te kunnen gaan. Na inzending van het formulier nemen we contact met je op om de haalbaarheid van je aanvraag te bespreken. We gaan zorgvuldig om het de (privé)informatie en de motivatie die je via het formulier deelt.

 

Het UP fonds heeft betrekking op deelnemer tickets, CoCreatie tickets en kind tickets. Het geldt niet voor kamer tickets. Toekenningen voor het UP fonds hebben een maximum van één maal per drie jaar. Tickets met bijdrage uit het UP-fonds zijn niet overdraagbaar.

 

bijdragen aan het UP-fonds?

 

Het UP-fonds komt mede tot stand dankzij donaties. Ben jij in de positie dat je kunt- en wilt bijdragen aan het UP-fonds, en zodoende anderen in staat stellen oma het festival te kunnen bezoeken? In het ticket-gedeelte van onze site, vind je het UP-fonds support tickets voor 25 Euro. Door één of meer Up-fonds support ticket te kopen, steun je het UP-fonds. Hartelijk dank voor je bijdrage namens de deelnemers!

RiseUP UP-fonds aanvraag

Please enter the name!
Please provide a valid e-mail!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01