Rise•UP organisation cover
Rise•UP organisation cover
Image

Organisatie

Rakesh Mijling is sinds 2010 betrokken bij Open UP met Tantric Dance workshops. Hij groeide steeds meer in de organisatie met Crea Team, video en promotie campagnes. Met Loving Events verzorgt Rakesh verschillende festivals waaronder nu Rise•UP.


Chocolate Club geleid door Jens van den Akker is betrokken bij Open UP sinds 2014 . Samen met een team van geweldige mensen organiseert hij sinds 2019 Het Ecstatic dance festival Holland bij de Berckt. Met zijn ervaring en organisatie levert hij nu zijn bijdrage aan Rise•UP.

Natural High, met als eigenaar en coördator Eduard Kouwen, biedt al vele jaren allerlei festivals en activiteiten aan in verbinding met jezelf, elkaar en de aarde. Eduard is sinds 2009 betrokken bij UP in verschillende hoedanigheden.

Marcel "Mizza" Hendriks is sinds 2015 betrokken bij Open UP. Hij bracht meezingers in de afwasstraat en verzorgde de muziekprogrammering voor het festival in 2017. Nu stelt hij zijn projectmanagement ervaring en vaardigheden beschikbaar voor Rise•UP.


Wil je bijdragen aan de organisatie in de aanloop naar het festival? Je bent van harte welkom! Neem dan contact op via  productie@rise-up.nl

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01