Shaz and the Medicine Man

Shaz & the Medicine Man

Sharon & Henry ontmoetten elkaar in de herfst van 2020, ondanks hun verschillende achtergronden. Ze delen een passie voor muziek en ceremonies. Hun liederen, geïnspireerd door plant​medicijnen, oude tradities en de natuur, nodigen uit tot thuiskomen.

 

Workshop

Sharon en Henry nemen je mee op reis met hun teachings en eigen songs.

Deel het moment met zang & muziek die je hart opent, mantra’s en medicine songs. Samen het leven vieren, je intentie uitspreken, delen, zingen & dansen in deze bijzondere tijd van transformatie met de mooie krachtige hart openende meesterplant rauwe cacao, die diepe transformatie brengt.

Sharon gaat haar hele leven al zingend door het leven. Begin 2021 kreeg ze de diepe uitnodiging om te luisteren naar haar eigen Soul Song. Het was het begin van het schrijven van eigen songs, die ze samen met Henry de la Croix als ‘Shaz & the Medicine Man’ deelt in ceremonies, singing circles en concerten. Sharon zingt vanuit haar hart. Haar unieke stem komt rechtstreeks binnen bij de luisteraar, puur medicijn voor de ziel.

Henry is opgegroeid met de oude teachings en wijsheden van zijn ouders uit Indonesië. Van jongs af aan heeft hij geleerd zijn eigen verbinding te maken met aarde, lucht, water en vuur. De songs die hij deelt samen met Sharon zitten tjokvol oude teachings verpakt in catchy melodieën.

Zou jij graag meer met je stem willen doen? Contact maken met je lijf en zingen vanuit je hart? Vrij van angst, oordeel, schaamte en schuldgevoel?

Shaz & the Medicine Man gaan samen met jou op avontuur: spelenderwijs ontdekken we via meditatie, beweging, klank en zang wat er in ons leeft. Kunnen we luisteren naar de klank van onze emotie? Kunnen we luisteren naar welke melodie gehoord wil worden? Durven we onze stem te laten horen?

Met behulp van de medicijn drum nodigen we onze stem uit te verklanken wat er in ons leeft. Of wat er door ons heen gezongen wil worden, bijvoorbeeld vanuit onze voorouders. Het is elke keer weer een verrassing wat er naar boven komt. Een mooie ontdekkingsreis waarbij elke klank en emotie er mag zijn.

Hoe kan jij jouw eigen praktische verbinding met aarde, lucht, water en vuur maken? Hoe kan jij spelenderwijs jouw eigen innerlijk kompas en medicijnwiel herinneren? Wat is jouw zielendroom? Wat is jouw innerlijk doel? Hoe kan jij je bestemming leven?

Henry’s ouders komen uit Indonesië en hij heeft van jongs af aan de teachings van zijn familie meegekregen. Het is een door de eeuwen heen ontstane mengvorm van het mystieke animisme van Java, sjamanisme, hindoeïsme, boeddhisme en christendom. Eeuwenoude wijsheden die heel actueel helpen om spiritualiteit met beide voeten op de grond te belichamen.

Praktische tools en kennis die je direct kunt toepassen tijdens rituelen, ceremonies en het leven zelf.

Thema’s die aan bod komen: voorouders, familiebanden, belichaamde intuïtie, in je kracht staan, welk medicijn roept je en alles wat zich aandient.

We noemen het: “De vormloze vorm die zich moeiteloos aanpast aan de vorm die nodig is in het moment.” ‘How can you heal that what is already whole? How can you create that what already exists? How can you become that what you already are?’

Meer

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01