Willemijn van Duinen kijkt uit naar RiseUP

Willemijn van Duinen

Energie Alchemist & Toverfee van rituelen. Jou brengen naar je meest authentieke en krachtige zijn is haar missie. Steeds dieper zakken in jouw bekken en de magie te beleven in alles van het leven. Vertrouwen en overgave laten groeien zodat je kan ontvangen wat voor jou bestemd is.

 

Workshop

Welkom zijn in je eigen lichaam. Het leven ontvangen in jouw Bekken. Loslaten van het oude. Vertrouwen in jezelf. Jezelf omarmen in alles wat is. Zakken in een bad van zachtheid. Het leven ademen. Liefde ontvangen. Jouw bekken zacht ontspannen. Hier jouw rust en vrede voelen. Én neem je jouw ruimte in. Zachtheid voor jezelf en je lichaam ontvangen. Vanuit jouw centrum zakken voorbij de verhalen. Én opschonen wat klaar is om losgelaten te worden. In deze workshop & vrouwencirkel gaan wij met elkaar de Baarmoederenergie verkennen. De kracht van jouw bekken voelen en ruimte maken voor jouw Kracht. Je veilig voelen in diepe intimiteit met jezelf. De stromende rivier in jouw lichaam weer openen.

 

 De Rijkdom van het Hart. Zij komt een in diepe waterige ontspanning Vanuit deze plek, deze Heilige Ruimte ontstaat ruimte Ruimte voor zachte heling en afstemming. Dit is de plek waar je jezelf kan horen. Ruimte voor jou om... Jouw eigen stem te volgen. Om de moed in jouw Hart te voelen. De fluisteringen vanuit het lichaam. Jouw sensitiviteit te voelen tintelen. Je eigen kunst vloeit door jouw handen. Hier kan je diepe liefde ontvangen van jouw geliefden. De informatie van de Kosmos verstaan. Jouw eigen Ritme volgen in lijn met wie jij bent. Kom samen in een diepgaande trancereis ontdekken wat het hart jouw wil geven. Ontmoet Jezelf en jouw versterk jouw Heilige ruimte in je lichaam.

 

 

Meer

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01