Frederik Xensy en Jarina Mahina kijken uit naar Rise•UP

Freddy Xensy en Jarina Mahina

Frederik is een oude dao-shamaan en Jarina is een medium.

Zij houden het Rise up vuurtje brandend tijdens dit festival. Elke ochtend beginnen ze met een ochtendopening waarbij ze het vuur ontsteken bij zonsopgang. Elke avond een avondsluiting; zingen van 't up-lied en het vuur doven. Dagelijks geven zij een drumcirkels waarbij iedereen lekker mee kan doen met eigen drum of een ander instrument. Drumcirkel 6 richtingen; 4 windstreken, hemel en aarde gevolgd door stilte/intentie. Zij geven Energie-focus-transformatiecirkels, transformerende vuurrituelen bij en rond het vuur. Loslaten wat genoeg geweest is en opladen met waar je ten diepste mee verbonden wilt zijn. Ook geven ze op gezette tijden 1 op 1 en aan kleine groepen een Healing Sound Journey.

 

Ritueel

Het Rise Up Ochtendgloren Vuur zal iedere ochtend, juist voor zonsopkomst, worden ontstoken door Jarina Mahina en Freddy Xensy. Voor alle vroege vogels het moment om samen te komen. Samen zingen, samen drummen, samen stil zijn, samen en zelf intentie(s) neerzetten om de nieuwe dag te vieren. Welkom.

 

 

 

Ritueel


Drum Cirkels zijn van alle windrichtingen, tijden en culturen. Ze helpen ons te verbinden met ons hart, de windstreken, hemel en aarde. Ze helpen ons te gronden en voorbij onze denkgrenzen via trance en dans uit te rijken naar nieuwe inspiratie. Tijdens de Rise Up Drum Cirkels nodigen Jarina Mahina en Freddy Xensy je hier allemaal samen toe uit. Kom zoals je bent, met of zonder drum, kom lekker meeluisteren, handklappen en/of zingen.

 

 

Workshop


Kom loslaten wat genoeg is geweest en kom jezelf opladen met waar je ten diepste mee verbonden wilt zijn. Welkom in onze cirkel rondom het vuur. Van oudsher verzamelen wij mensen ons al bij het vuur. Symbool voor transformatie, bezieling en inspiratie. Jarina Mahina en Freddy Xensy begeleiden een ritueel van invoelen, loslaten en opladen. Welkom, zoals je bent.

 

 

Healing


De Healing Sound Journey is een uitnodiging aan het rationele deel van onze geest zich over te geven en mee te laten voeren in de dromerige weidsheid en verwondering van de klinkende energiegolven. Een sound waar een dromerige innerlijke rust en stilte in doorklinkt. De trilling is als een soort innerlijke massage die je door alle lagen meevoert. Op een Gong-locatie nabij het vuur waar 1 op 1 en op gezette tijden aan kleine groepen een soundhealing gegeven wordt.

 

 

 

 

 

Meer

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01