Joy Post voor RiseUp

Joy Post

Joy Post

Joy is een yoga-docente en ademwerk facilitator. Haar naam weerspiegelt perfect haar vrolijke en energieke persoonlijkheid. Met haar creatieve lessen helpt ze anderen op speelse wijze om een connectie te maken met hun lichaam. Haar grote passie voor yoga en ademwerk straalt door in alles wat ze doet, en ze geeft haar lessen met heel haar hart. Als opgeleid energiewerker brengt ze een unieke dimensie naar haar lessen, die voelbaar is voor haar studenten.

 

 

Workshop

In ons hectische dagelijks leven vinden we niet altijd de tijd om diep te ontspannen. Maar om je welzijn te behouden, is het essentieel om regelmatig rust en herstel op te zoeken.

Tijdens deze workshop neemt Joy je mee naar een systeemreset door de combinatie van twee krachtige middelen:
–Yin yoga; waarbij we houdingen langer vasthouden om oude spanningen los te laten. Dit creëert letterlijk ruimte in je lichaam en laat afvalstoffen los.
– Breathwork; waarbij verschillende ademhalingsoefeningen je systeem ‘hacken’. Door deze oefeningen bereik je diepe rust en herstel, waardoor ook afvalstoffen worden losgelaten. De enorme zuurstofboost geeft zowel energie als ontspanning.

De combinatie van deze prachtige ‘medicijnen’ brengt diepe ontspanning teweeg, waardoor jouw lichaam en geest volledig de ruimte krijgen om zichzelf te vernieuwen. Dit opent de deur naar meer ruimte voor de persoon die je werkelijk bent. 



Yoga waarbij de focus op plezier ligt. Met heerlijke vloeiende yoga bewegingen (her)ontdekken we hoe heerlijk het is om een mensen lichaam te hebben. Deze Vinyasa Flow haalt je uit het hoofd en brengt je helemaal in je lichaam. Een yogales waarin we de focus leggen op pleasure. Op het ritme van de adem bewegen we vloeiend en speels van houding naar houding.

We leven in een wereld waarin veel moet, sneller, beter en perfectie. Niet zo gek dat je deze houding ook nog vaak tegen kom bij de yogis op de mat. We willen het gewoon heel graag goed doen. Deze workshop gat Joy je helpen de perfectionist in jou even te vergeten. Om weer terug te keren naar plezier. Net zoals kinderen dat zo mooi kunnen. Gaan we speels de mat op. Wat als yoga vooral heel prettig en fijn mag voelen?

Wat kan er wel? En nog belangrijker wat wil jij! lets flow!



Geef jezelf de ruimte en voel je vrijer in lichaam en geest. We gaan verschillende ademtechnieken oepassen. Die ons voorbereiden op de verbonden ademhaling.

Je hebt vast al eerder van ademcirkels of workshops gehoord of er zelfs al een bezocht. Deze ademworkshop bouwen we heel zacht op naar de verbonden ademhaling.

Met verschillende ademtechnieken kalmeren we eerste het zenuwstelsel. Zodat we vanuit daar zacht kennis kunnen maken met de verbonden adem. Het ademen helpt je om afvalstoffen en spanning los te laten. Ons lichaam is zeer intelligent en weet precies wat er opgeruimd dient te worden zodra we onszelf hier de ruimte voor geven.

*Verbonden Ademhaling, ook wel sjamanistische ademhaling, breathwork of transformational breathing genoemd. De namen zeggen het al, deze ademhaling heeft een groot effect op lichaam en geest. Bij de verbonden ademhaling laten we de pauze tussen de in- en de uit ademhaling achterwege. We verbinden de ademhaling aan elkaar. Dit geeft een fantastische energie boost door de extra hoeveelheid zuurstof die door het lichaam heen wordt gepompt. Hierdoor kom je even helemaal los van je gedachten en is je lichaam en geest in staat spanning en trauma's op te ruimen. Je zult ervaren hoe het is om contact te maken met je onderbewuste en om echt jouw levensenergie, jouw natuurlijke levenskracht te voelen.

Meer

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01