Mellany van Heijningen-Ramaekers

Mellany van Heijningen-Ramaekers

Mellany van Heijningen-Ramaekers (namens Move your Senses en SuryaSoul NL)

Een wetenschapper van origine, volledig bezig en in haar hoofd, danst zij door het leven sinds haar 14e jaar. Na haar promotieonderzoek en het behalen van haar PhD is zij zich meer en meer gaan verdiepen in yoga, de chakra's, meditatie en coaching om zo balans in haar leven te creëren. De 'zachte' en vrouwelijke kant is zo ontdekt en ontwikkeld, en een krachtige vrouw heeft zich ontpopt.

 

Workshop

Ga met mij mee op deze geweldige meditatiereis door de chakra's, begeleid door muziek. 7 liedjes, 7 chakra's en 7 'manieren' van mediteren. Een verkenning van je innerlijke zelf, naar de stilte, naar de rijken van energie, emotie en gevoel. Begin je dag op jouw manier!Laat je lichaam bewegen en verken je chakra's door middel van dans, muziek en geluid. Deze les bestaat voor 75% uit choreografische bewegingen en voor 25% uit vrije dans! De uitgevoerde bewegingen zijn gebaseerd op de 28 lichaamsmudra's die verbonden zijn met het chakrasysteem. Na deze les van 75 minuten zul je zowel energiek als ontspannen voelen.

- Een dansreis door de 7 chakra's
- Een bewegingsmeditatie met dansende Body Mudra's
- Een collectieve dans in de vorm van een mandala
- De fusie van Yoga met Tao
- Laat vreugde uit onze harten zingen
- Van individuele expressie naar gemeenschapsviering
- Een positieve vorm van beweging.Hou je meer van vrije dans? Dan is de 'Spirit'-klasse iets voor jou! In 75 minuten word je begeleid door verschillende muziekstijlen. Je keert naar binnen en vervolgens naar buiten om de inspiratie van de innerlijke dans te delen met de groep. Tijdens de les worden altijd lichaamsmudra's voorgesteld om je te helpen je eigen dans te ontdekken en verdiepen. SuryaSoul – Spirit wordt ook wel danspoëzie genoemd, de poëzie van je lichaam.

DanceOfSpirit omvat:

- Danspoëzie gebaseerd op zelfexpressie en de kracht van gemeenschap
- Luisteren als inspiratie voor de dans
- Het belichamen van muziek, waar beweging een ritueel wordt
- Onderdompelen in de ruimte van geluid en de oneindigheid van stilte
- Aanwezigheid als een deur naar bewustzijn
- Het hart als de dansvloer van de ziel.

 

Meer

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01