fbpx
Lieke Winkler Prins is looking forward to RiseUP 2024

Lieke Winkler Prins

Als kind voelde ze al dat er veel meer was in energie en beelden. Pas na jaren werken als communicatie adviseur enn een intens ziekteproces werd haar duidelijk wat ze hiermee kon gaan doen. In de Findhorn Foundation in Schotland volgde ze de opleider tot Facilitator van het Transformatiespel, bij Eric Pearl volgde ze de trainingen om Reconnective Healing te kunnen geven en van Lama Gangchen Rinpoche ontving ze de inwijdingen in de Tibetaanse Reiki. Het is  een feest voor haar om hier mee te mogen en kunnen werken en zo mensen inzicht, heling en helderheid te kunnen brengen.

 

 

Healing

Ik voel jouw energielijnen en verbind deze met de energielijnen in het universum. Hierdoor wordt informatie doorgegeven en kun je heling ervaren, dingen helder gaan zien, pijn en/of blessures helen. Er ontstaat een verbinding tussen jou en de helende lichtfrequenties van het kwantumveld, het universum.

 

Tibetaanse Reiki werkt via je chakra's. Door het doorgeven van energie wordt je lichaam aangezet om zelf te herstellen en in ontspanning te komen. Allerlei klachten en ongemakken kunnen hierdoor verdwijnen.

Meer

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01