Lonneke Zintel for RiseUP

Lonneke Zintel

 Het is haar missie om een veilige space te creeren om in liefde en harmonie te leven in jezelf en met elkaar. Een plek waar je verbonden bent met het eenheidsbewustzijn en waar je voelt dat je liefde bent. Waarbij je het vrouwelijke in jezelf volledig omarmt. ALL of YOU is welcome! 

Het vrouwelijke in ons is eeuwen onderdrukt. Platgestamd. Klein gemaakt. Bestreden. Het is tijd om deze kracht weer volledig te omarmen en het LEVEN in zijn volheid te ervaren. Met alle expressie en in volledige overgave. 

Laat je niet langer leiden door een conditionering van buitenaf. Keer naar binnen. Leef vanuit je eigen wijsheid. Je eigen innerlijke kracht. Je lichaam en hart zijn zo intelligent. Leer luisteren en ontvangen. 

Laat je leiden door je hart, je intuitie en je gevoel. The Feminine way. Embody Your Unique Frequency.

 

 

Workshop

Waar dans en opstellingen elkaar ontmoeten. Laat je leiden door je lichaam en open je voor je innerlijke wijsheid. In deze workshop open je jezelf voor het systemische veld en voor de belichaming van je hartsverlangen. We zijn zo geneigd om keuzes te maken vanuit ons hoofd en te handelen vanuit logica. Maar wat als er een tool bestaat die je uit je logische mind haalt en je hart laat spreken. Dat is wat je in deze opstellingen dans gaat ervaren.

Je ontvangt het cadeau van je eigen hart. En daarnaast ben je natuurlijk helemaal vrij om te bewegen zoals jij dat wilt. Voel je vrij en open jezelf. Laat je hart spreken. We gebruiken het principe van systemisch werk en embodiment practices.

 

 

Benieuwd naar de energie van Maria Magdalena en behoefte aan een diepere connectie met sisters? Kom naar deze workshop. In deze cirkel komen we samen als vrouwen om ons te verbinden vanuit het goddelijk vrouwelijke. Je ontvangt een meditatie die je verbindt met de sisterhood of the rose. Vervolgens delen we vanuit onze eigen innerlijke wijsheid en kracht.

We bezitten allemaal een unieke gift en zijn allemaal afgestemd op het goddelijk vrouwelijke, want ons een wijsheid laat zien - achter de sluier van illusie. Deze wijsheid is lang verboden geweest, mysterieus gevonden. Het is tijd om deze innerlijke wijsheid weer als normaal te ervaren.

Door onszelf samen in een veilige setting te openen voor je eigen wijsheid ontdek je hoeveel kracht je bezit en hoeveel je kan vertrouwen op je innerlijke wijsheid.

Speels, verbindend, hart openend, liefdevol en samen in sisterhood.

 

 

Laat je leiden door je lichaam. Wat als er geen goed of fout bestaat? Wat als je jezelf de toestemming geeft om vrij te zijn. Je te openen voor je eigen sensualiteit. Al je senses laten spreken. Je openen voor het leven door je voelen, door je ervaring helemaal vrij te laten stromen. In deze workshop gaan we samen dansen vanuit onze eigen sensuele flow. Heerlijke beats, de begeleiding om jou voorbij de schaamte te laten gaan en je net dat zetje te geven om iets vrijer te bewegen dat je gewend bent. Ziet Lonneke je daar?

 

Meer

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01