Trijn Amrita looking forward to Rise•UP

Shaz & the Medicine man

Wij zijn Sharon & Henry. We ontmoetten elkaar in het najaar van 2020, ondanks onze totaal verschillende achtergronden, geleid door het mysterie van het leven, te midden van turbulente en transformerende tijden.


Al snel ontdekten we dat we veel meer gemeen hebben dan op het eerste gezicht lijkt. De meest zichtbare: onze wederzijdse liefde voor muziek en ceremonie.
We brengen allebei ons eigen unieke talent in het magische veld, op mysterieuze wijze komt het ene na het andere nummer van binnenuit naar boven. Alle nummers zijn geïnspireerd door plantenmedicijnen, ceremonies, oude leringen en tradities en de oneindige wijsheid en geest van de natuur. Ze nodigen je uit om thuis te komen.


In het najaar van 2022 kwam ons eerste album ‘Surrounded’ uit. Een mooie samenwerking met de veelgeprezen producer, componist & dj Ohm-G uit Ibiza.

 

Workshops

Een unieke en bijzondere ervaring die je kan helpen te verbinden met jezelf, anderen en de natuurlijke wereld om ons heen. Waarin je jezelf kunt onderdompelen in de krachtige energie van deze meesterplant en de betoverende muziek van deze muzikanten.
Sharon & Henry nodigen je uit om tijdens deze cacao ceremonie het leven te vieren, je intentie uit te spreken, te dansen en te spelen in deze bijzondere tijd van transformatie met het mooie en krachtige hart openende plantmedicijn rauwe cacao. Deel het moment van heling, verbinding en transformatie met muziek die je hart opent, mantra’s en medicine songs.

 

Meer

RiseUP Menu logo 01

Festival Locatie

Icon Locatie Icon Locatie Kasteel De Berckt, De Berckt 1
5991 PD Baarlo 
icon FB 01 icon IG 01 Icon Youtube icon Maps 01